Glasbewassing

Uw visitekaartje glanzend schoon

Glasbewassing

 

Of het nu een klein gebouw is of een hoog kantorencomplex: onze glazenwassers weten er wel raad mee. Met de glasbewassing van Voigt Cleaning bent u verzekerd van een streeploos resultaat en een vlekkeloos uitzicht. Belangrijk voor u, want het is heel vervelend om door vuile ramen naar buiten te kijken. Nóg belangrijker voor uw klanten, want een pand met glanzend schone ramen geeft meteen een frisse en betrouwbare uitstraling. U heeft niet voor niets een zorgvuldige keuze gemaakt voor uw bedrijfspand: het is uw visitekaartje!

Ook belangrijk: wij werken volgens de laatste Arbonormen en met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Glasbewassing op niveau

Met onze eigen auto-hoogwerker verzorgen wij tot op grote hoogte (tot 22 meter!) en op lastig bereikbare plaatsen hoogwaardige glasbewassing. Zo kunt u zelfs de ramen in die lastige hoek van uw pand netjes schoon houden. Doordat we geen kosten hoeven te maken voor de huur van een hoogwerker, kunnen we u bovendien een scherpe offerte bieden.

Telescoopbewassing

Is het wel hoog maar niet zó hoog? Met een telescoopsteel komt onze glazenwasser er prima bij. Er hoeft geen hoogwerker aan te pas te komen en dat scheelt weer in de kosten. Ook voor telescoopbewassing kunt u bij Voigt Cleaning terecht!

Osmosewater

Waar nodig maken we gebruik van in eigen huis geproduceerd osmosewater. Osmosewater is water dat is ontdaan van alle mineralen die op het glas kunnen achterblijven, zoals kalk. Hiermee verkrijgen we een streeploos schone ruit zónder een trekker te gebruiken. Zeker op hoge en lastige plaatsen is dat heel handig en: het scheelt nog tijd ook.

De glazenwassers van Voigt Cleaning kunnen overal bij en staan altijd klaar met een passende oplossing. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

en.

« Terug naar de vorige pagina