Onze diensten

Voigt Cleaning is actief voor zakelijke klanten in de regio Breda, Moerdijk, Etten-Leur, Roosendaal en Hazeldonk. Of het nu gaat om kantoren, instellingen, bedrijfshallen of serviceflats, er wordt bekwaam, betrouwbaar en betrokken schoongemaakt. Onze schoonmakers werken grondig, snel en volgens overzichtelijke schema’s, zodat er niets aan het toeval overgelaten wordt.

Heeft u schoonmaakwerkzaamheden die niet vermeld worden onder onze schoonmaakdiensten? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen wij u adviseren of een passende oplossing bieden. Bel ons voor vragen of een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Specialiteit

Door ruim 20 jaar ervaring in glasbewassing is dat één van onze specialiteiten. Daardoor gaat onze expertise verder dan uitsluitend ramen wassen en het reinigen van uw houtwerk. O.a. het verwijderen van kalkstrepen, glascorrosie in geëtst glas behoren tot de mogelijkheden. Doordat Voigt Cleaning een eigen hoogwerker bezit komen zij zonder problemen op plaatsen waar u met een steiger of ladder niet bij kunt. Ook door gebruik te maken van een telescopische arm maken wij op zeer moeilijk bereikbare plaatsen schoon.

Onze hoogwerker
Voigt Cleaning beschikt voor hoogwaardige schoonmaakwerkzaamheden over een eigen auto-hoogwerker welke reikt tot maar liefst 22 meter hoog.  
Hierdoor is Voigt Cleaning in staat om de ramen van kantoren, appartementen (VvE’s), flats en andere hoge gebouwen grondig te wassen. Doordat wij geen extra kosten moeten maken voor de huur van een hoogwerker kunnen wij een scherper offerte neerleggen. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw kantoor of appartement.

Telescoopbewassing
Met onze telescopische bewassing zijn we in staat lastig bereikbare hoeken te reinigen en ons bereik te verhogen zonder dat  de hoogwerker ingezet hoeft te worden, hetgeen kosten bespaart.

Collega’s gezocht

Medewerker worden? Klik hier om direct te solliciteren.