Vloeren schoonmaken

Een vak apart

Vloeren schoonmaken

Onderschat niet het belang van een schone en goed onderhouden vloer! Het is één van de eerste dingen die uw bezoekers opvalt als ze uw bedrijfsgebouw binnen stappen. Voigt Cleaning reinigt en onderhoudt vrijwel alle soorten vloeren. Daar is kennis en expertise voor nodig, want de ene vloer is de andere niet. Ook al is uw vloer ‘onderhoudsarm’, hij zal toch met enig regelmaat een schoonmaak- en onderhoudsbeurt nodig hebben. Alleen op deze manier heeft u lang plezier van uw vloer.

Van alle vloeren thuis

Of het nu hout is of tapijt, linoleum of een grindvloer: onze professionele schoonmakers kunnen alle vloeren schoonmaken. Zij houden hem optimaal in conditie met de juiste schoonmaakproducten en –materialen.

Tapijt reinigen

Vloerbedekking ziet er mooi uit, geeft warmte en een fijne akoestiek. Een schoon tapijt is niet alleen mooier, maar het slijt ook nog eens minder. Met milieuvriendelijke en veilige schoonmaakmiddelen houden de schoonmakers van Voigt uw tapijt in optimale vorm.

Linoleum reinigen

Een vloer van linoleum (ook wel marmoleum) is een hele praktische vloer; goed schoon te houden, slijtvast en mooi om te zien. Schoonmaken met de juiste middelen en regelmatig de beschermende laag opnieuw aanbrengen houdt uw vloer lange tijd mooi.

Houten vloeren reinigen

Hout op uw vloer geeft altijd een bijzondere en luxe uitstraling. Of het nu een gelakte houten vloer is of een ongelakte, de vakmensen van Voigt weten precies hoe ze deze goed moeten schoonhouden.

Korrel- of grindvloeren reinigen

Een korrel- of grindvloer is een vloer met een oneffen oppervlak. Het voordeel daarvan is dat stof en vuil in de poriën van de vloer gaan zitten in plaats van in de lucht te blijven zweven. Minder stof in de ruimte is het resultaat. Deze vloeren schoonmaken en op de juiste manier onderhouden is voor de experts van Voigt geen probleem. U bent verzekerd van een mooie, schone vloer die lang zijn bijzondere glans behoudt.

Dit zijn maar een paar voorbeelden; Voigt heeft ook verstand van natuursteen, tegelvloeren en betonvloeren. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij maken graag een passende en scherp geprijsde offerte voor u!

« Terug naar de vorige pagina