Een schoon kantoor

Tevreden werknemers en de juiste uitstraling

Een schoon kantoor
Vertrouwd

Voigt Cleaning is de specialist in kantoren schoonmaken. Wij leveren professionele, ervaren schoonmakers die flexibel inzetbaar zijn. We maken er werk van om de juiste mensen te selecteren die passen bij úw kantoor. Hebt u eenmaal een schoonmaker waar u tevreden over bent, dan blijft deze voor u werken. Niet elke week een ander, maar altijd dezelfde vertrouwde persoon. Voigt Cleaning kan deze belofte waarmaken, omdat bijna al onze werknemers langere tijd voor ons werken.

Flexibel

Onze schoonmakers houden uw werkomgeving in uitstekende conditie, zodat u en uw medewerkers prettig en gezond kunnen werken. Het is bewezen dat schone kantoren bijdragen aan een betere werksfeer, een lager ziekteverzuim en een professionele uitstraling van uw bedrijf. De schoonmakers van Voigt Cleaning kunnen geheel naar uw wensen worden ingezet: vóór de werktijden, tijdens het werk of erna. In overleg met u stellen we een schoonmaakplan op dat bij uw bedrijf en uw wensen past.

Materialen

Een kantoor schoonmaken betekent: rekening houden met de verschillende materialen. Uw massief houten bureau vereist andere schoonmaakmiddelen en –materialen dan een metalen archiefkast. En hoe houd je trespa of RVS mooi? De schoonmakers van Voigt Cleaning beschikken over de juiste kennis om materialen te herkennen en daar de juiste schoonmaakmiddelen op toe te passen. Zij worden doorlopend getraind, zodat zij over de laatste kennis beschikken. Het uitgangspunt: uw kantoor schoonmaken op een goede en veilige manier. Wij ontdoen uw kantoor niet alleen van vuil; doordat we kiezen voor de juiste onderhoudsmiddelen heeft u ook langer plezier van uw kantoorinrichting.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij maken graag een passende en scherp geprijsde offerte voor u!

 

« Terug naar de vorige pagina