Interieur kantoor schoonmaken

bij Voigt Cleaning in goede handen

Interieur kantoor schoonmaken

Vertrouwd

Het interieur van een kantoor schoonmaken is een vak apart. In Breda, Etten-Leur en Roosendaal levert Voigt Cleaning professionele, ervaren schoonmakers die flexibel inzetbaar zijn. We maken er werk van om de juiste mensen te selecteren die passen bij úw kantoor. Hebt u eenmaal een schoonmaker waar u tevreden over bent, dan blijft deze voor u werken. Niet elke week een ander, maar altijd dezelfde vertrouwde persoon die het interieur van uw kantoor keurig aan kant houdt. Voigt Cleaning kan deze belofte waarmaken, omdat bijna al onze werknemers langere tijd voor ons werken.

Flexibel

Onze schoonmakers houden uw kantoor in uitstekende conditie, zodat u en uw medewerkers prettig en gezond kunnen werken. Het is bewezen dat een schoon interieur bijdraagt aan een betere werksfeer, een lager ziekteverzuim en een professionele uitstraling van uw bedrijf. De schoonmakers van Voigt Cleaning kunnen in de regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal geheel naar uw wensen worden ingezet: vóór de werktijden, tijdens het werk of erna. In overleg met u stellen we een schoonmaakplan op dat bij uw bedrijf en uw wensen past.

Materialen en middelen

Het interieur van een kantoor bestaat uit verschillende materialen. Onze schoonmakers houden daar rekening mee. Uw massief houten bureau vereist andere schoonmaakmiddelen en –materialen dan een metalen archiefkast. En hoe houd je trespa of RVS mooi? De schoonmakers van Voigt Cleaning beschikken over de juiste kennis om materialen te herkennen en daar de juiste schoonmaakmiddelen op toe te passen. Zij worden doorlopend getraind, zodat zij over de laatste kennis beschikken. Het uitgangspunt: het interieur van uw kantoor schoonmaken op een goede en veilige manier. Wij ontdoen uw kantoor in Breda, Etten-Leur en Roosendaal niet alleen van vuil; doordat we kiezen voor de juiste onderhoudsmiddelen heeft u ook langer plezier van uw kantoorinrichting.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij maken graag een passende en scherp geprijsde offerte voor u!

« Terug naar de vorige pagina