Ons team

Wij hebben een goed op elkaar ingewerkt en gedreven team dat snel en grondig de klus voor u klaart! Stuk voor stuk medewerkers die verantwoordelijkheid nemen om de voortgang en topkwaliteit te garanderen zoals met u is afgesproken. Bij Voigt Cleaning is het doel dat de schoonmakers een ruim voldoende krijgen van de opdrachtgever maar tevens ook een ruim voldoende geven aan hun eigen werk!

 
Anita van der Mierde

Anita van der Mierde


interieurverzorgster

Ik werk al lang met veel plezier voor Voigt Cleaning en ga elke dag met een lach aan de slag. Ook op persoonlijk vlak staan ze voor je klaar en ze helpen je.

Marion Smits

Marion Smits


Projectleider

Marion Smits is onze projectleider. Ze begeleidt nieuwe projecten vanaf de offerte en bewaakt ook de kwaliteit en voortgang hiervan. Daarnaast beheert ze de personeelsplanning en de inkoop van alle benodigde materialen.

Megan van Hoof

Megan van Hoof


interieurverzorgster

Werken voor Voigt Cleaning is werken voor een flexibel, warm bedrijf wat Kwaliteit levert. Ik werk in een gezellig hard werkend team dat oog heeft voor de kleinste details en alles altijd uiterst schoon oplevert!

Miranda Jonkers

Miranda Jonkers


Voorvrouw

Ik ben op 8 januari 2001 begonnen bij Voigt Cleanig. Doordat ik veel afwisselende klussen heb ga ik iedere dag graag naar mijn werk. Voor mij voelt het hier heel erg vertrouwd!